donderdag 8 november 2012

About Olcay Gulsen ST.

The story behind Olcay Gulsen



Olcay is de succesvolle eigenaar van het merk SuperTrash. Ze is geboren op 20 juli 1980 in Waalwijk (een plaatsje vlakbij Den Bosch). Ze verhuisde in 2002 naar Amsterdam om op haar 21e het bedrijf '2Stepzahead' op te starten. Haar eerste collectie werd gelanceerd in 2004. Tijdens de Amsterdam Fashionweek ontmoette ze de eigenaar van SuperTrash en startte een succesvolle samenwerking. Dit bedrijf werd in 2009 door Olcay overgenomen. SuperTrash is nu succesvol in Amerika, Nederland en Groot-BrittaniĆ« en wordt verkocht in 24 landen. 

Olcay heeft een award gewonnen voor 'Best Fashion Entrepreneur' bij de Marie Claire's Prix de la Mode, ze is een gast jurylid geweest bij Holland's Next Top Model, een jury lid bij de Dutch Project Catwalk en een mentor bij The Face, die ze gewonnen heeft met haar model Chelsey. 

In 2011 lanceerde ze ook het merk 'Olcay Gulsen', een merk met luxe kleding voor vrouwen met een klassieke twist. In de collectie zitten vooral mooie klassieke lange jurken en pumps met plateauzolen en naaldhakken. Deze kleding en schoenen worden onder andere gedragen door Eva Longoria. 

Love, Patrice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten